greenenergy

Inspires green improvements

A Green Player egyedi, nagyméretű, projektekre szakosodott integrátor cég, amely a környezetvédelem és az energetika területén egyedi, testre szabott technológiai és - többnyire nemzetközi - finanszírozási segítséget, szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Elsősorban energiahatékony megoldásokat, hagyományos és alternatív erőforrásokat, innovatív tiszta technológiákat tervez és szervez racionális gazdasági logika mentén a közösségek és vállalkozások számára a globális környezeti és gazdasági változásokra. Célunk, hogy ezen projektek megvalósítása a közösség és a projektben részt vevő vállalkozások számára egyaránt gazdasági sikert hozzon és hozzájáruljon Bolygónk fenntartható megőrzéséhez. Ennek érdekében azonosítjuk a legmegfelelőbb technológiai és pénzügyi megoldásokat, és ezeket racionális gazdasági rendszerekbe szervezve támogatjuk ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításában.

A Green Player Kft. 2012-ben alakult, korábban az államigazgatásban, az Európai Parlamentben, az Európai Bizottságban illetve tanácsadó cégeknél, ügyvédi irodákban, nemzetközi pénzintézeteknél vezető beosztásban dolgozó, zöldgazdasággal, politikával, energiajoggal, energiapolitikával és mindezek finanszírozásával foglalkozó szakemberek részvételével. A menedzsment tagjai e tapasztalatok birtokában egyedien átfogó ismeretanyaggal és látásmóddal tekintenek a szektort érintő kihívásokra, ügyfeleiket e komplex tudásbázis és kapcsolatrendszer birtokában támogatják.

A vállalkozás aktív az európai és a nemzetközi pénzügyi központokban a Kárpát-medencei illetve a Kelet-Közép-Európai régióban történő beruházások finanszírozása érdekében. Szolgáltatásaink átfogják a projekt-előkészítést, pályázati, projekt és erőforrás-menedzsmentet, finanszírozási és üzleti megoldások modellezését és a források becsatornázását, valamint a projektekhez szükséges demonstrációs tevékenységet is.

A Green Player elkötelezett a működésével együtt járó energia és anyagfelhasználás minimalizálásában, ezért nem tart fent irodát, amelyet folyamatosan fűteni vagy hűteni és világítani kell. Az információs technológia segítségével szervezi munkáját és dokumentálja tevékenységét. A cég székhelyét jelentő munkahelyet műhelyszerűen működteti, így csak akkor használ fel energiát, amikor az indokolt és elkerülhetetlen.